Κατασκευή Ιστοσελίδων (Web Site)

Στην LysisNet γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την κατασκευή ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να βοηθήσει στην αύξηση πωλήσεων των προϊόντων ή υπηρεσιών σας, πάντα σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ κοστολόγιο και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης σας.

Στις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και τεχνολογικά updates εφ όρου ζωής! 

Αγοράσετε μια ιστοσελίδα από την LysisNet και μετά από κάποια χρόνια όταν βγει μια νέα τεχνολογία ή μια νέα δυνατότητα, αυτομάτως και δωρεάν ενσωματώνεται και στην δική σας ιστοσελίδα, με αποτέλεσμα να έχετε για πάντα μια μοντέρνα και με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ιστοσελίδα, χωρίς επιπλέον κόστος.

Στην LysisNet δεν κατασκευάζουμε απλά την ιστοσελίδα σας, αλλά φροντίζουμε να δημιουργήσουμε και το κατάλληλο υλικό (κείμενα, φωτογραφίες) που θα οδηγήσει σε αύξηση της δημοτικότητας του brand σας, η στην αύξηση των προϊόντων η των υπηρεσιών σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Δώστε μας απλά το λογότυπο σας ή αν δεν έχετε λογότυπο, δημιουργούμε για εσάς ένα λογότυπο και αφήστε μας να πάρουμε πρωτοβουλίες και να σας παραδώσουμε μια ιστοσελίδα χωρίς να χρειαστεί να κάνετε απολύτως τίποτα.

H κατασκευή ιστοσελίδων μας περιέχει μια ακολουθία διαδικασιών ώστε να πετύχουμε:

Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες με εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet.

Κατασκευή ιστοσελίδας με εντυπωσιακό Design.

Ιστοσελίδες κατασκευασμένες φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης (google, bing κτλ.), τα community sites όπως στο facebook καθώς και τα γνωστά directories.

Κατασκευή ιστοσελίδας με Responsive Layout – ευελιξία και προσαρμογή της εμφάνισης σε όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablet, pc).

Προσαρμογή του σχεδιαστικού στην εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης.

Κατασκευή ιστοσελίδας με Μοναδικό αποτέλεσμα.

Main Menu